Licitatia pentru lucrarile deconsolidare la Colegiul National “Ion Maiorescu” a fost suspendata

Licitatia pentru lucrarile deconsolidare la Colegiul National “Ion Maiorescu” a fost suspendata

Lucrările de reabilitare şi consolidare care ar fi trebuit să înceapă în această toamnă la Colegiul Naţional „Ion Maorescu”, după atribuirea contractului către o firmă din Piteşti în urma licitaţiei din 22 august, au fost din nou amânate. De această dată, cauza întârzierii o reprezintă o contestaţie ce are ca obiect proiectul tehnic de execuţie, motiv pentru care Consiliul Naţional a Contestaţiilor a dispus anularea procedurii de atribuire şi transmiterea de clarificări.
Reamintim că de acest proiect se ocupă în prezent primăria Municipiului Giurgiu, edilul şef, Nicolae Barbu exprimându-şi în nenumărate rânduri dorinţa de a prelua şi finaliza aceste lucrări, propunere aprobată ulterior în Consiliul Local Giurgiu. În acest sens, iniţial, a fost făcută o evaluare a lucrărilor deja efectuate, a fost analizată toată documentaţia acestui proiect şi ulterior, lucrarea a intrat în procedura de licitaţie publică şi au fost asigurate sursele financiare necesare.
Din cauza contestaţiilor şi a lacunelor legislative privind atribuirea prin licitaţie, lucrările ce urmau să înceapă în septembrie au fost amânate, urmând ca, în cel mai scurt timp, procedura să fie reluată. Reamintim că valoarea acestei investiţii, ce va fi suportată de municipalitate, este estimată la circa 46 miliarde de lei vechi, obiectivul conducerii Primăriei Municipiului Giurgiu fiind acela de a reabilita complet această unitate de prestigiu din oraş.

Ultima modificare: 25.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 610 ani de atestare documentară a oraşului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.